dimarts, 12 de febrer del 2013

Mercadona seguix censurant #mercadonacensura

Des de diumenge passat 10 de febrer molta gent ha penjat en la pàgina de facebook de Mercadona preguntes sobre l'origen de la xufa amb la qual s'elabora l'orxata que es ven en Mercadona.

1.- És cert que en la totalitat de supermercats de Mercadona no es pot adquirir orxata emparada per la denominació d'origen Xufa de València, ni marca comercial ni marca blanca?

2.- Em poden indicar l'origen de les xufes en l'orxata elaborada a Alboraia i envasada per Dafsa per a Mercadona amb marca "La Horchata"?

3.- És cert que l'empresa que elabora o envasa l'orxata en exclusivitat per a Mercadona ha adquirit xufa africana que ha sigut seleccionada a Nàquera?

4.-Que hi ha de cert d'una descàrrega de xufa africana en les instal·lacions de l'empresa que elabora l'orxata en exclusivitat per a Mercadona en el mes de desembre?

Com va passar en el seu moment amb el meu comentari, Mercadona a part de no contestar a les preguntes, està esborrant tots els missatges automàticament.

Aquesta és la prova del que ha fet recentment amb el missatge de Paco Escrig. No ho cerqueu, Mercadona ho ha esborrat


 Cronologia de missatges abans de la censura de Mercadona



 Cronologia de missatges després de la censura de Mercadona

  
                                  


Missatge censurat per Mercadona de Paco Escrig 





Una nova mostra que Mercadona censura les preguntes sobre l'origen de la xufa en l'orxata que venen en el seu supermercat


Mercadona, on estan els missatges de Paco Escrig o Carmen Losada?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada